lauantai 21. maaliskuuta 2009

Keltainen on kevään väri !


Nyt olen hurahtanut keltaiseen. Liekö syynä tuleva pääsiäinen vai yhä valoisammat päivät, mutta kaipaan kotiin valtavasti energiaa keltaisen muodossa.

Eilen pyörähdin kierroksella Variston kaupoissa ja mukaan tarttui keltaiset istuinpäälliset ruokapöydän tuoleihin sekä saman väriset käsipyyhkeet kylpyhuoneeseen. Hortensia tarttui mukaan viime sunnuntaina Plantagenista... :) Muuten loistava tapa viettää sunnuntaita, jos ei ole muuta puuhaa: haaveilla tulevasta kesästä Plantagenissa ja tuoda kotituliaisina päivänpiristystä kukkien muodossa... Yllätyksekseni kyseinen liike on auki myös sunnuntaisin.


P.S. Oletteko huomanneet, että kun päivät ovat pidempään valoisia ja muutoinkin kirkkaampia, niin heti mielikin virkistyy ja sitä huomaa ihan eri tavalla ympärillään kaikkea kaunista? Nyt on bloginkin suhteen paljon uusia ideoita, keväisiä sellaisia, ja sitä on ikäänkuin "herännyt eloon" pitkän kaamoksen jälkeen...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, keltainen on todella piristävä väri, vaalean vihreän ohella.Todella keväisiä ja pirteitä värejä.Jotenkin en ole osannut ajatella keltaisia pyyhkeitä, mutta nyt taidan sellaiset meillekin hankkia.

Valon määrä ja tämän päivän ihana auringonpaiste todellakin piristävät, saavat olon jotenkin todella jaksavaksi.

Odotan innolla jo uusia tuulia blogissasi ;) Susanna

ps. tuo edellinen juttu tulppaanikimpusta on aika veikeä.Mitenköhän se mahtaa säilyä,siinä ei kaiketi vettä ole?

Kirsi kirjoitti...

Minäkin olen huomannut piristyneeni kun päivät ovat niin ihanan valoisia.

Kirsi

Minttu kirjoitti...

Juu, itsekään en aiemmin ole ollut keltaisen fani, mutta nyt jotenkin kolahtaa. Tuovat kylppäriinkin palan kevättä :)

Susanna: kyllä ne tulppaanit säilyivät muutamia päiviä hyvänä. Ne on työnnetty hyvin kostutettuun oasis-sieneen, jota voi sitten vielä halutessaan sumuttaa vedellä, jotta säilyvät pidempään.

"Kantriina" kirjoitti...

Miulle on myös ollut suuri vaikutus tuolla valon määrällä. Tuntuu että on paljon kivempi jopa siivota, kun on vielä valoisaa töistä tullessa. Ja värejä huomaan kaipaavani myös enemmän. Kauniisti ole ripotellut auringon sävyjä teidän kotiin :)

Terkuin,
Kantriina

Rosmariini kirjoitti...

Hei Minttu, olenkin odottanut uutta viestiä blogiisi ja nythän se tuli monien kuvien kera!
Keltainen on kivaa, ja samalta on tuntunut minustakin auringon ilmestymisen myötä. Myös iloitsemme ja odotamme pääsiäistä ja Suomen-matkaa. Ehkä meille myös sieltä tarttuu jotain kivaa ja uutta mukaan. Minä ostin myös hortensian joitakin viikkoja sitten, mutta se nuukahti kaikkine kukkineen ja nuppuineen lyhyessä ajassa, epäilen sen päässeen parina päivänä kuivahtamaan liikaa, ja luin myöhemmin että sellaisen seurauksena sitä voi olla vaikea pelastaa. Mutta myöskään ei saisi seisottaa vedessä. En muuten meinannut ensin tunnistaa, kun olet näköjään muuttanut blogisi "etulehdenkin", minä taas en ole vielä edes saanut kuvaa sinne, johtuu omasta kyvyttömyydestä blogiohjelman suhteen, odotan apua muualta, niin kuin varmaan ymmärrät! Terveiset Norjasta!