sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Pieniä hankintoja


Olen tehnyt enemmänkin pieniä hankintoja sisustuksen saralla, mutta tässä muutamasta uusimmasta kuva. Tanskankieliset (?) kyltit löytyivät Wanilla Rosen loppuunmyynnistä. Ihastuin näihin heti, sillä juuri jotain tämän kaltaista "särmää" olenkin keittiöömme kaivannut. Kylteille ei vielä ole löytynyt sopivaa paikkaa, joten ne ovat hieman epäkäytännöllisesti työtasolla.

Kirpputoreilta olen muutaman uuden kirjan lisäksi löytänyt pienen kiinalaisen maljakon. Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä!

Keittokirjatelinettä olen kaipaillut pitkään, ja nyt sellainen löytyi Loviisan aitasta.Tässä tällä erää uudet ihastukseni. Huomenna tahkoamme muutaman muun sisustuksesta kiinnostuneen kanssa Valkeakosken asuntomessuilla. Tämän viikon aikana siis luvassa messuraporttia ja allekirjoittaneen lempparikohteet- ja ideat :)

Ihanaista viikon alkua!

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hauskat kyltit! Sinullakin on värikkäät seinät :) Kivaa messureissua ja viikkoa sinne!

Rosmariini kirjoitti...

Hei, kivoja ostoksia ja hienoja puutarhakuvia. Hauskaa, kun taas vähän useammin laitat blogijuttuja. Jatkuvasti niitä seurataan mielenkiinnolla Norjastakin käsin! Hauskoja messu- ja lomapäiviä! Toivottaapi rosmariini

Minttu kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne, ne ilahduttavat aina! Muuten tuntuu, että sitä täällä yksinään höpötteleepi... heh.

Rosmariini: Nyt kesä- ja loma-aikaan jää enemmän aikaa blogillekin! Toisaalta katsoin juuri, että tammikuussa olen tehnyt tänne 12 kirjoitusta, joten kai sitä talvellakin ehtii...