tiistai 19. lokakuuta 2010

Fide Fajans


Pieni keramiikkapaja eteläisessä Gotlannissa. Maalattiat ja lasiseinät toivat mieleen kasvihuoneen. Myynnissä oli käsintehtyjä käyttöesineitä kolmessa eri värissä. Auringossa hehkuvat turkoosit, vaaleankeltaiset ja valkoiset keramiikka-astiat olivat houkuttelevasti esillä ja jos budjetti olisi antanut myöten, olisin saattanut tehdä enemmänkin hankintoja.

Leikittelen silloin tällöin ajatuksella mitä jos. Mitä jos itselläni olisi pieni putiikki. Kerään ympäri maailmaa ideoita kuvitteellista puotiani varten. Fide Fajansista haluaisin napata tunnelman, valon ja rohkeuden pidättäytyä tietyissä, kauniissa sävyissä sen sijaan, että kaikkea olisi ripaus ja sikinsokin.

3 kommenttia:

limaha kirjoitti...

Se oli todella ihana paikka. Minua vielä harmittaa etten itelleni ostanut mitään..

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen kerran!Mitä jos muuttuukin jonain päivänä Kun...ihana ja kaunis ajatus,toivon mukaan toteutuu jonakin päivänä. Voin jo kuvitella,että puoti olisi tunnelmallinen,ihana!
Ihanaa syksyn jatkoa,Susanna

Minttu kirjoitti...

limaha: paikka oli tosiaan ihana! Mä oon kovasti iloinnut tuosta pienestä, turkoosista kulhosta, jonka sieltä ostin. Se on toiminut meillä namikippona ja kesällä laitoin sinne usein kukan oksia puutarhasta.

Susanna: Hih, hassua että sanot noin. Tänään nimittäin keksin jo kuviteelliselle puodille nimenkin! Mutta maltti on valttia. Ja oma leipätyökin on nyt maistunut taas ihan suhteellisen hyvältä :)