keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kahvilassa
Suosittelen lämpimästi piipahtamaan Tamminiementien kahvilassa Seurasaareen johtavan tien varrella. Näinä kahvilaketjujen ja pakastepullien aikakautena tämä on virkistävä ja ihastuttava poikkeus suomalaiseen kahvilakulttuuriin. 250 vuotta vanha kartanorakennus on viehättävä sisältä, mutta myös ulkona on ylellistä nauttia haudutettua hedelmäteetä ja pala suklaakakkua vilttiin kääritytyneenä, merimaisemaa ihastellen. Ehdottomasti maistamisen arvoisia ovat myös jättikokoiset, itse leivotut korvapuustit, jotka parhaassa tapauksessa voi napata lautaselleen suoraan uuninpelliltä :)

maanantai 25. toukokuuta 2009

Omenapuun kukkia
"Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna,

istuttaisin tänään omenapuun."


- Martti Luther -

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kaunis arki


Pidän kauniista käyttöesineistä, kuten esimerkiksi pyyheliinoista, pussilakanoista ja jopa tiskiräteistä. Arjen askareet sujuvat paljon kevyemmin, kun apuvälineet ovat kauniita. Tällaisen Greengaten pilkullisen keittiöpyyhkeen hankin viime viikkoiselta Porvoon reissulta. Yleensä en "hurahda" mihinkään merkkeihin, mutta Greengaten kesämallistoa katsellessa ei voi kuin huokailla ja haaveilla... kerrassaan ihania ja veikeitä tuotteita!

lauantai 16. toukokuuta 2009

Päivä Porvoossa


Työpaikkani työhyvinvointipäivää vietettiin perjantaina aurinkoisissa merkeissä Porvoossa. Reissu oli kaikilta osin onnistunut, ja minä tietysti heiluin tuttuun tapaan kamera kädessä :) Vanha Porvoo on täynnä kertakaikkiaan ihastuttavia yksityiskohtia. Aion ehdottomasti lähteä kesän aikana vielä uudelleen tänne kameran kanssa katselemaan ja ihmettelemään.keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Maitotonkka


Bongasin kirpparilta tällaisen vanhan, kahden litran maitotonkan. Nämä aidosti vanhat esineet ovat mielenkiintoisia siinä mielessä, että niillä on oma tarinansa. Äitini kertoi, että ollessaan pikkutyttö 50-luvulla hän kuljetti samanmoisessa tonkassa soppaa vähävaraisen naapuriperheen lapsille.