sunnuntai 30. elokuuta 2009

Ne nelijalkaiset toverit....


Koska sain kannustusta edelleenkin rönsyillä näissä blogi-aiheissa, niin tässä pari otosta edellisessä postauksessa mainitsemistani nelijalkaisista neidoista. Koirankuonolaiset mökillä.
lauantai 29. elokuuta 2009

Kesän viimeinen viikonloppu


Ilma on ollut ihanan lämmin, mutta myönnettävä se on, että syksy saapuu. Mikäs siinä: kirpeän aurinkoiset syyspäivät, pimenevät illat, kaulahuivin esiin penkominen kätköistä. Näissä kuvissa kesä on kuitenkin vielä parhaimmillaan. Kolme ystävystä viettämässä ihanaa naisten viikonloppua mökillä seuranaan kaksi nelijalkaista toveria.


P.S. Huomaan jälleen, että alkuperäiseen blogi-ideaani, sisustusblogiin, liittyen tarinat alkavat rönsyillä ja pahasti. Ehkä tämä blogi elää ja kehittyy niin kirjoittajansa kuin lukijoidensa myötä? Itse olen persoonana rönsyilevä ja herkästi innostuva: kaikki kaunis haluaa tulla kuvatuksi ja julkaistuksi! Kertokaahan toivotteko enemmän sisustukseen liittyviä kuvia ja aiheita, vaiko jatketaanko nykyisellään, eli milloin mitäkin... ?

maanantai 24. elokuuta 2009

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Bengtskär

Sunnuntai kului siivillä Hangossa Bengtskärin majakalla. Jylhä, karu ja todella kaunis saari. Mahtava tunnelma. Tässä pieniä paloja ihanasta päivästä.


perjantai 21. elokuuta 2009

Elokuu


Kun on syksy ja sataa, voi vaikka kaivaa gramofonin esiin ja pistää tanssiksi.

-Muumipeikko-

perjantai 14. elokuuta 2009

Kesäkurpitsan ja fetan liitto


Oli kokeiltava kesäkurpitsa-feta-piirakkaa herkullisen ohjeen innostamana. Lopputulos on konstailemattoman maukas, suosittelen kokeilemaan!


Ohje löytyy Maikkarin ruokasivuilta, kun kirjoitat reseptihakuun kesäkurpitsa-fetapaistos.

torstai 13. elokuuta 2009

Mökkielämää

Tuoksu. Mökillä tuoksuu hyvällä tavalla ummehtuneelta. Ihanista ihanin mökkituoksu on lämpiävä puusauna. Hyvänä kakkosena tulee sateesta kastunut nurmikko.

Äänet. Veden liplatus. Rätisevä radio. Lokkien huuto. Naapurin agrigaatti. Palavan puun rätinä. Ja hiljaisuus.

Maut. Mökkiloma maistuu uusilta perunoilta, muurinpohjaletuilta, makkaralta ja ihanilta kasviksilta.

Mielentila. Pysähtyminen ja levollisuus.