lauantai 31. lokakuuta 2009

LauantaitunnelmaaOlen hoitanut flunssaa selailemalla sisustuslehtiä, syömällä fetasalaattia, katsomalla peiton alla pyjamassa vanhoja sinkkuelämää-jaksoja sekä juomalla hunajateetä. Paljon.

Liikutusta on tänään herättänyt nuoremman kissamme kuusivarpaiset tassut, jotka ovat kertakaikkiaan niin suloiset, että voisin melkein syödä ne! Herttaista on myös kesäiset parveke-pelargonit, jotka vielä pakkasista huolimatta yrittävät kasvaa uutta nuppujen muodossa. Ihanan sinnikästä.

Hyvää pyhäinpäivää kaikille lukijoille! En ole tottunut viettämään tätä juhlaa mitenkään sen kummemmin, mutta usein olemme käyneet hautausmaalla muistamassa edesmenneitä läheisiämme. Tänään sekin jäi välistä, sen verran oli heikko olo. Kynttilöitä kuitenkin poltan ja muutenkin tunnelma on rauhallinen. Tänään meillä kuulostaa tältä.

torstai 29. lokakuuta 2009

Kirjoitus nro 70Tämä on seitsemäskymmenes kirjoitukseni tänne blogiin. Vietän flunssaisena sairaslomaa enkä juuri ole jaksanut tehdä mitään.

Kuvissa tunnelmia lokakuisesta Suomenlinnasta. Hieno paikka. Suosittelen tutustumaan, muutenkin kuin vain kesäaikaan.

perjantai 23. lokakuuta 2009

StopJoskus tekee hyvää pysähtyä. Vaikka vain kymmeneksi minuutiksi istumaan, teekuppi kädessä haaveilemaan. Tämä uusin kirpputorilöytöni, 20 euroa maksanut rottinkinen tuoli, sopii tähän tarkoitukseen mitä parhaiten. Mallia näyttää meidän Siiri, joka ei turhia hötkyile.

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Candy colours

Illan voi viettää monella tavalla. Yksi niistä - eikä lainkaan hullumpi - on suunnata hyvässä seurassa Hop Lopiin ja taantua itsekin. Suosittelen!

tiistai 13. lokakuuta 2009

Tunnustus

Tällaisia olen nähnyt toisten blogeissa, mutten itse ole moisesta tohtinut haaveillakaan. Nyt sain ensimmäisen laatuaan näitä, eli tälläisen "luovan bloggaajan tunnustuksen". Tuntuupa kivalta, kiitos Satu! Tähän mennessä blogissani on ollut 3 770 kävijää, mikä on huomattavasti enemmän kuin mistä uskalsin aloittaessani unelmoidakaan. Tokihan on monia blogeja, joissa käy tuon verran porukkaa joka viikko, mutta kysehän ei ole kilpailusta, vaan mukavasta harrastuksesta. Kiitos teille lukijani ja erityisen lämmin kiitos teille, jotka jätätte jäljen käynnistänne!Mukana tuli hieman ohjeita, miten tämän ansion voi laittaa eteenpäin.

1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.
2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi joita muut eivät tiedä.
3. Anna tunnustus seitsemälle.
4. Linkitä nämä blogissasi.
5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksestasi
.

Tulipa ihan mieleen ala-astenaikojen ketukirjeet, hih. Mutta leikkimielinen ihminen kun olen, niin tartun kyllä haasteeseen.

1. Sain tämän tunnustuksen Satumaailmaa-blogin Sadulta. Kiitos!

2. Seitsemän faktaa itsestäni... hmm. No, tässäpä tulee:

- Ottaen huomioon, etten ole urheilullisesti erityisen lahjakas tai monipuolinen ihminen, olen yllättävän hyvä koripallossa.

- Edelliseen teemaan liittyen minulla on auttamattoman huono tasapaino. Olen yrittänyt harrastaa luistelua niin jäällä kuin rullillakin eivätkä seuraukset ole kauniita...

- Rakastan kaikenmoisia nelijalkaisia elukoita. Meillä on kaksi kissaa ja joskus haaveilen, että eläinjoukko kasvaisi vielä yhdellä hauvalla. Selailen välillä löytyöeläinkotien nettisivuja silmät märkinä ja haluan pelastaa joka ikisen kodittoman elukan.

- Olen pitänyt yhtä avomieheni kanssa noin kuusi vuotta. Pidän itseäni hyvin onnellisena naisena sen johdosta, että olen löytänyt rinnalleni luotettavan, komean, huumorintajuisen ja jalat maassa -asenteella varustetun Miehen.

- Kaikiesta suurimmat kiksit sisustuksen saralla saan katsellessani kuvia boheemeista, elämänmakuisista sisustuksista, jotka on kuitenkin toteutettu jollain tavalla tyylikkäästi.

- Olen muuttamassa ensi kesänä maalle "mummon mökkiin" ja fiilistelen jo onnessani, kuinka sen tulen sisustamaan (tietysti otan myös sen Miehen mielipiteet huomioon.... :)

- Viimeisenä kerrottakoon, että rakastan aasialaista & intialaista ruokaa (ja ruokaa yleensäkin!) ja lempijuomani on ehdottomasti vesi.

Siinäpä tuli nyt enemmän ja vähemmän syvällisä faktoja. Tuli varmasti kirjoitettua enemmän blogitekstiä kuin koskaan aiemmin...

3. Jaan tämän tunnustuksen seitsemälle eteenpäin kera lyhyiden perusteluiden.

- Pitsiä ja posliinia - monipuolinen (ja monikielinen) blogi, jossa kauniiden kuvien lisäksi on mukavaa luettavaa

- Old street - upean tyylikäs blogi, jonka kautta voit ihastella kotisohvaltasi Lontoon maisemia. Ihania kuvia!

- Pikku-Pihlaja - lämminhenkisiä ja kodikkaita kuvia, hyvän mielen blogi!

- Liivian talossa - yksi blogihistorian ihanimmista blogeista. Kirjoittajalla on käsittämätön kyky luoda kuvien ja vähäeleisen tekstin kautta lukijalle tyyni, rauhallinen ja hyvä olo.

- Kootut murut - raikas ja monipuolinen blogi. Rintamamiestalon sisustus ihastuttaa.

- Pretty Gingham - Jokainen kuva on itsessään kuin pieni taideteos.

- Hannas form - ruotsalaisen valokuvaajan blogi. Viehättäviä kuvia erilaisista aiheista.