sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Ensimmäinen adventti

Tuntui siltä, että nyt on oikea aika antaa joulun tulla kotiin. Ähellettyämme joulukoristeet kellarista huomasin, että niitä on kertynyt vuosien varrella melkoisesti. En kuitenkaan ole suuren tavaramäärän ystävä, joten valitsin sieltä ne sympaattisimmat ja ripottelin ympäri kotia.

Marraskuu on juossut ohitse niin lujaa vauhtia, että en ole blogiakaan ehtinyt liiemmin päivittää. Monia mukavia ja kauniita hetkiä, asioita ja esineitä on jäänyt kuvaamatta, koska olen innostuneena keskittynyt itse tunnelmaan, enkä kuvien räpsimiseen. Ehkä hyvä niin? Yritän kuitenkin hieman aktivoitua ja saada myös tänne väläyksen niistä kauniista asioista, joita vastaan tulee päivittäin.

maanantai 16. marraskuuta 2009

Vapaalla

Mikä sen parempaa, kuin herätä omaan tahtiinsa kellosta piittaamatta. Juoda aamutee kaikessa rauhassa ja istua nojatuoliin pohtimaan, miten tämän päivän käyttäisi. Päätin olla tekemättä mitään hyödyllistä. Lueskelin sisustuslehtiä ja kuuntelin musiikkia. Kävin pyörähtämässä Helsingin sisustusliikkeissä, ilman mitään sen kummempaa tarvetta hankkia mitään.

maanantai 2. marraskuuta 2009

Mitä mieltä olette?


Yritin hieman päivittää blogin ulkoasua tai tuota otsaketta. Uskokaa tai älkää, mutta apunani on vanha kunnon Paint-ohjelma. Tiedän pudonneeni kelkasta, kun en osaa käyttää Photoshopia tai muita nykyajan ohjelmia. Haluaisin kyllä oppia, saisihan niillä vähän erilaista jälkeä aikaan.