lauantai 26. joulukuuta 2009

Barcelona, parte tres

Viimeinen osa Barcelona-kuvasarjasta. Oikein tulee ikävä takaisin tuonne näitä kuvia katsellessa. Ei silti, Suomen talvi on tarjonnut kauniita maisemia ja valkean joulun, joten täälläkin on todella tunnelmallista.

Rauhallista tapaninpäivää teille!torstai 24. joulukuuta 2009

Toivotus hyvän joulun


Tunnelmallista ja rentouttavaa joulua kaikille teille blogini ihanille lukijoille! Tämän jouluisen kuvan olen ottanut Helsingin Kruununhaasta, siinä on mielestäni kauniin vanhanaikainen joulun tunnelma. Vaikea uskoa, että ollaan keskellä kaupunkia.

Hymyjä teidän jouluunne!

lauantai 19. joulukuuta 2009

Barcelona, parte dosKuvia La Boqueiran ruokamarkkinoiden tunnelmasta ja väriloistosta. Suosittelen käymään, löytyy La Ramblan pääkadulta. Tarjolla on kaikkea pähkinöistä villisian lihaan ja paikalla kannattaa piipahtaa jo ihan elämänmakuisen tunnelman takia.

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Barcelona, parte uno


Olen pitänyt pientä blogitaukoa, koska viime päivät on tullut vietettyä ihanassa Barcelonassa. Olin ensimmäistä kertaa kaupungissa ja ihastuin sen pieniin kujiin ja tunnelmaan kovasti.tiistai 1. joulukuuta 2009

Valon puutteessa


Onkohan marraskuu koskaan aiemmin ollut näin harmaa ja pimeä? Tuntuu, kuin toisina päivinä aurinko ei nousisi lainkaan. Mieltä piristämään tarvitaan suklaata, kynttilöitä ja kukkia. Tässä viikonlopuksi kokoamani asetelma. Karut mustikanvarvut, valkeat neilikat ja mieheltä saamani tulppaanit muodostavat veikeän erilaisen kokonaisuuden valkoisessa Aalto-maljakossa.