lauantai 23. tammikuuta 2010

Onnea voittajalle

Arvonta on suoritettu ja voittajaksi selviytyi Maaret. Osallistuneita Maareteja oli kaksi, joten tarkennettakoon, että kyseessä on Maaretin kortit, korut ja käsityöt -blogin pitäjä. Onnea voittajalle! (laitoin sinulle jo sähköpostia) Kiitos paljon kaikille osallistuneille ja kiitos kommenteistanne.

Arvontatilanne ei meillä ollut niin esteettisesti kaunis, että sitä olisi kannattanut kuvailla (mieheni karvainen käsi nosti voittajan nimen vanhasta emalikupista). Tosin ehkei tämän seuraavankaan kuvan sisältö ole niin hemaiseva, mutta ahh-niin-herkullinen! Vai mitä sanotte? Joulupukki toi meidän perheeseen etanapannut, ja sittemmin niitä on jokusen kerran jo testailtukin. Pomminvarma alkuruoka tai iltapala: purkki etanoita, reilusti voita, valkosipulia ja persilijaa. Nautitaan hyvän, rapeakuorisen leivän kera. Jos et ole kokeillut, suosittelen luopumaan ennakkoluuloista ja maistamaan! :)maanantai 18. tammikuuta 2010

Some day...

Haaveita pitää olla. En ole varma, onko niiden osalta kuitenkaan tärkeintä itse toteutuminen. Arvelen, että vähintään yhtä merkittävää on niiden merkitys arjen keskellä piristävinä ajatuksina, joiden avulla jaksaa ne tylsemmätkin päivät.


Yksi haaveistani, niistä monista, on jonkinmoisen sisustuspuodin perustaminen. Ajatus ei monestakaan syystä tunnu ajankohtaiselta juuri tällä hetkellä, mutta miettiessäni, miltä tulevaisuus kohdallani voisi näyttää, tämä lämmittää mukavasti mieltä ja saa perhosia vatsaan hyvällä tavalla. Tässä haaveilu-vaiheessa voin pysähtyä ihastelemaan tätä tunnelmaa, jonka tallensin kameralle Barceonalaisessa, pienessä sisustuspuodissa, joka oli miltei täydellinen.

Viimeisen kuvan kattovalaisimen olisin kovasti halunnut ottaa kotiin mukaan, mutta sen kuljettaminen lentokoneessa tuntui hiukan haasteelliselta. Valaisin on siis melko suuri luonnossa.


Niin ja aivan mahtavaa, että noin moni on jo osallistunut arvontaan! Vielä muutama päivä aikaa, joten jos et ole vielä jättänyt nimimerkkiäsi tänne, niin tee se nyt :)

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

HemmotteluaItseään on hemmoteltava. Ehdottomasti. Juu juu joulukilot täytyy pudottaa ja naistenlehdet huutavat jo laihdutusvinkkejä kesän rantakautta silmälläpitäen. Itsekään en panisi pahakseni, jos askel keventyisi ja vaatteet kävisivät liian suuriksi, mutta mihinkään liian tiukkoihin ja raadollisiin kuureihin en usko. Tänään meillä hemmoteltiin ja herkuteltiin tapaksilla ja Baileys-juustokakulla. Kakun ohjeen bongasin täältä. Suosittelen kokeilemaan, vei kielen mennessään!

perjantai 8. tammikuuta 2010

1-vuotias blogi


Siitä on nyt melko tarkalleen vuosi, kun päätin minäkin luoda ihkaoman blogini. Tarkkaa ajatusta siitä, mitä blogi tulisi pitämään sisällään ei tuolloin vielä ollut - eikä taida olla vieläkään. Toivoisin, että osaisin tarjoilla teille niitä arkisia iloja kauniiden kuvien välityksellä kerrottuna, enkä ole sen syvällisemmin asiaa ajatellut. Uskoisin tässä, siis kuvaamisessa, hieman kehittyneeni ja mikä ihaninta, paljon on vielä opittavaakin.


Vuoden aikana blogissa on ollut 5 275 kävijää, mikä monen muun blogin kävijämääriin verrattuna on kovin vähän. Itse olen kuitenkin hurjan ilahtunut ja yllättynyt, että näinkin useasti täällä on joku piipahtanut. Hienoa, tervetuloa uudelleenkin! Muistakaahan, että kaikenlaisia risuja, ruusuja ja toiveita saa jättää kommenttiboksiin. Kiitos teile, jotka jaksatte minua muistaa kommentein.


Näiden 1-vuotissynttäreiden kunniaksi päätin järjestää blogissani pienen arvonnan. Homma toimii siis siten, että jätä kommentti tämän kirjoituksen yhteyteen ja ilmaise siinä halusi osallistua arvontaan. Arvonta päättyy 22.1, joten aikaa osallistumiseen on kaksi viikkoa. Tuon jälkeen minä kerään arvontaan osallistuneiden nimet / nimimerkit papereille ja sieltä nousee yksi onnellinen voittaja. Voittajan tulee sitten lähettää minulle sähköpostitse osoitetietonsa, jotta voin hänelle palkinnon toimittaa. Sana palkinto kuulostaa kauhean suureelliselta ja hienolta, mutta eikös pieni ole kaunista :) Arvottavana on mukavaa lukemista pakkasiltojen iloksi. Ainakin itse ihastuin tähän suomalaiseen kirjaan, jossa tarjolla on paljon ideoita eri vuodenaikojen varalle:


P.S. Jos linkität tämän arvonnan omaan blogiisi, saat arvontaan kaksi ääntä. Muistathan mainita tästä kommenttiboksissa.maanantai 4. tammikuuta 2010

Hetki sininen

Tervetuloa vuosi 2010.

Olkoon se meille kaikille
täynnä iloa ja hymyjä,
onnen kyyneleitä,
toiveita jotka toteutuvat.