perjantai 12. helmikuuta 2010

Häähumua

Kuvat: Jill Thomas, Kristen Grinnell, Brion Hopkins, Jessamyn Harris, Ashley Garmons

Flunssan viedessä voiton on ollut pakko olla aloillaan ja antaa itselle lupa levätä. Tulipa myös kerta jos toinenkin käytyä hääsivustoilla surffailemassa. Tässä muutama niistä kuvista, jotka poimin talteen. Kaikissa on sitä jotakin, hyvää tunnelmaa, jota toivoisin omiinkin juhliimme. Huomaan tykästyneeni hieman vintage-henkiseen meininkiin, vaikka meille tuskin tuleekaan mitään tiettyä teemaa.

Te, jotka haluatte ihastella lisää häiden tunnelmaa, käykää kurkkaamassa esimerkiksi
100 layer cake -blogia. Mahtavia somistuksia, viehättäviä kuvia, jokaiselle jotakin.

P.S. En ymmärrä, miksi osa kuvista jää ikäänkuin vajaiksi, vaikka esikatselussa kaikki näyttää olevan kuten pitääkin ja kuvat kokonaisia. Mur, tämä tekniikkapuoli ei selvästikään ole vahvuuteni...

maanantai 8. helmikuuta 2010

Hyvä vuosi

Minulla on sellainen kutina, että tästä on tulossa hyvä vuosi. Olen pitkään kaivannut jotain puuhasteltavaa ja nyt toiveeni toteutuu. Kun kevät etenee, suunnitelmissa on oman asunnon myynti ja kaupunkielämän hyvästely. Muutamme maalle, keskelle ei mitään, kallioiden, metsän ja peltojen ympäröimään vanhaan keltaiseen puutaloon. Lautalattiat, kattohirret, ihan oikea lasiveranta. Aika ihanaa! Tämä projekti toki teettää paljon askareita ja tarkoituksena onkin hieman remontoida tulevaa kotia ennen muuttoa. Aion täällä blogissanikin esitellä teillä remontin vaiheita ja sisustussuunnitelmia kevään mittaan. Vaikka tällainen hyppy itselleni tuntemattomaan miljööseen jännittääkin, olen myös aika innoissani.

Toinen ihana projekti on omien häidemme suunnittelu. Toukokuussa 2011 sanomme tahdon, ja sitä ennen on 101 pientä ja hieman suurempaa asiaa tehtävänä. Jos näyttää siltä, että hukun kaikkien pukupohdintojen ja väriteemojen syvyyksiin, lupaattehan muistuttaa, mistä avioon menossa onkaan lopulta kyse? :)

Mietin tänään, onko mahdollista tuntea positiivista stressiä? Huomaan sydämeni hakkaavan lujaa enkä iltaisin meinaa saada unta. Edes flunssa ei harmita kuten yleensä.

Pidän teitä blogiystäväni ajan tasalla ja yritän saada näitä onnen palasia kameraan tallennettua ja teille välitettyä. Tänään vapaapäivä kului tapettimalleja ihmetellessä, makutuomarina unelias Selma.