sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Hiljaiseloa...


....mitä tulee blogin päivitykseen. Muutoin taas kaikkea muuta! Vanhan kodin myynti ja uuden remontointi ovat vieneet melkein kaiken vapaa-ajan ja ikävästi tuo leipätyö vielä häiritsee näitä muita hommia ;) Vapaa-ajanviettopuolmia ei siis ole ollut. Nyt on meidän oma kotimme myynnissä ja tänään olisi sitten ensimmäinen näyttö. Innostunein, jännittynein ja haikein tunnelmin odotan mitä tuleman pitää. Tässä muutama kuva myynti-ilmoituksesta.


lauantai 13. maaliskuuta 2010

Remonttikuvia

Olen ollut viime päivät vatsataudissa, joten mitään järkevää tai vähemmän järkevää ei ole tullut puuhattua eikä näin ollen myöskään kuvailtua. Yleensä sairastaessa jaksaa edes hiukan lueskella kirjoja tai katsella elokuvia, mutta nyt vei vatsatauti muutamaksi päiväksi tainnutusvoiton, eli loppuviikko on kulunut jossain valveunen tapaisessa tilassa.

Päivitän blogia nyt kuitenkin sen verran, että laitan tänne kuvia uudesta kodistamme, joka tällä hetkellä on remontin kynsissä. Viikko sitten kuvia räpsiessäni en edes yrittänyt saada niistä kauniita, koska se tuntui kaiken tuon sekamelskan keskellä mahdottomalta. Tästä kuitenkin saa osviittaa, minkämoiseen mökkiin ollaan muuttamassa. Vielä on ennen muuttoa paljon puuhaa: makuuhuoneen katosta esiinkaivetut hirret pitää kunnostaa, kodin kaikki seinäpinnat tullaan maalaamaan, lattia hiotaan ja siitä tulee kuultavan valkoinen ja kuten voitte arvata, tiskipöytäviritelmäkään ei jää ihan tuon kuvan mukaiseksi, eli keittiössä on tiedossa laatoitusta ja hiukan hommia putkimiehellekin.maanantai 8. maaliskuuta 2010


Ihanaista naistenpäivää! Meille kaikille vahvoille, rohkeille ja ihanille naisille! Muistakaa tänään hemmotella itseänne - te olette sen ansainneet!

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Olin vakaasti päättänyt, etten änkeä tänne blogiini lumisia talvikuvia, koska ne eivät minun ottaminani ole niin järin mielenkiintoisia. Mutta kun muutamana päivänä keli onkin ollut mallia loska, iski kamala ikävä sitä huurteista maisemaa, josta olemme tänä talvena saaneet nauttia hämmentävän pitkään. Siispä aikeistani huolimatta tässä muutama lumikuva muistuttamaan myöhemminkin siitä, millainen Narnia koko Suomi oli talvella 2009-2010.

Tuo ensimmäinen kuva on muuten meidän tuleva koti, josta intoilin jo aiemassa postauksessa. Olemme aloitelleet remonttia ja nyt kun hirsikatto on saatu esille, seuraavana vuorossa on keittiön laattojen uusiminen, lattioiden hionta ja tietysti sisustuksen suunnittelu. Voi ihanuutta.