Auringon paistaessa ja kevään tuoksuessa tekee mieli syödäkin keyemmin. Tämä Mintun perussalaatti syntyy parista eri salaattilaadusta, basilikasta, kirsikkatomaateista, kurkusta, aurinkokuivatuista tomaateista sekä oliiviöjystä & balsamicosta. Lisukkeena toimii mainiosti esimerkiksi mozzarella-juusto ja pinjansiemenet. Jottei liian kevyeksi mene, niin jälkkäriksi voi tankata esimerkiksi laskiaispullan, kuten minä tein ;)
maanantai 16. helmikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
Näyttääpä ja kuulostaakin hyvältä, ehkäpä laitetaankin ensi sunnuntaiksi ja ne laskiaispullat tietenkin myös. Vielä onnittelut myös tämänpäiväisen onnistuneen ajon myötä!!!
Hauskaa iltaa toiv. Se nimetön Norjasta taas!
Kiitoksia :) Onko Norjassa muuten tapana yleisesti viettää laskiaista? Vaikka onhan se kai Suomessakin jossain määrin katoava kansanperinne. Pullat tuntuvat kuitnkin pitävän pintansa, hyvä niin!
...mie jo ehdin innostua siitä suklaanmaistelijan ammatista... ja täällä oli siirrytty salaattiin :/
No ei vaan!!! Siun salaattisi näyttää kyllä herkulliselta!! :) Tykkään erityisen paljon aurinkokuivatuista tomaateista.
Terkuin,
Kantriina
Tuo salaatti on hyvää, tiedän se,kun viime perjantaina sain sitä syödä.Kannattaa siis ihmeessä kokeilla ;) Ja laskiaispulla kruunaa kaiken ;) Susanna
Moi,
herkullisen näköinen salaatti! Olen varmaan jossain joskus sellaista syönytkin, kun ohje on tuunlainen. Namskis :)
Mukavaa viikkoa!
Niin siis tutunlainen ;)
Lähetä kommentti