lauantai 25. helmikuuta 2012Sen se kevät saa aikaan. Tarpeen tyhjentää kaappeja, karsia tavaraa, kierrättää, ja saada tilaa sekä järjestystä niin ajatuksiin kuin komeroihinkin. Tapanani on kerran vuoteen myydä kirpputorilla tavaraa yrittäen pitää huoli, ettei kotimme muutu tarpeettomien esineiden ja sopimattomien vaatteiden hautausmaaksi. 

On minulla tämän lisäksi toinenkin tapa. Nimittäin haahuilla kaupoissa ja etenkin kirpputoreilla - ja tehdä niitä heräteostoksia. Nämä kaksi ominaisuuttani ovat kutakuinkin tasapainossa ja olen tilanteeseen suhteellisen tyytyväinen. Toisinaan kuitenkin mietin, voisiko vähemmälläkin materialla tulla toimeen ja olla silti tyytyväinen, jopa tyytyväisempi?

Liitän tähän myös ajatuksen siitä, että paljon ostaminen halvalla ei välttämättä olekaan aina se hyvä tapa. Joskus voi olla viisasta odottaa ja säästää rahaa johonkin, jota todella haluaa ja joka kestää aikaa. Yllä näkyvä kynttilänjalka on tällainen. Sellaisen tulen hankkimaan seuraavan kirpputorin tuotoillani. Nerokasta designia, sanon minä!Ei kommentteja: