maanantai 26. tammikuuta 2009

Maailman ihanin paikka....

... on oma sänky! Olin viikonlopun työmatkalla. Muistin taas, kuinka mukava onkaan herätä omasta sängystä!

Tässä muutama kuva meidän makuuhuoneestamme. Sinne ei vaatekaapin, sängyn ja yöpöytien lisäksi juuri muuta mahdu. Sängyn päätyseinän tapetoimme viime kesänä voimakkaalla, barokkihenkisellä tapetilla. Saattaa olla, että tumman sävyinen tapetti hieman pienensi huonetta, mutta toisaalta se toi sille myös ryhtiä.Sänky ja yöpöydät ovat ostettu jokunen vuosi sitten Askosta. Ajatuksena on, että joskus vielä maalaan sängyn vitivalkoisella kiiltävällä maalilla. Toistaiseksi se saa kuitenkin pitää pähkinänruskean kuosinsa. Punakultakuvioinen sänkyvaate on Egyptistä Niilin risteilyltä tuotu tuliainen, ja oikeasti hartiahuivi :)

Yövalot hankimme Stockalta viime kesänä. Myöhemmin näimme miltei samanmoiset valaisimet niinkin kummallisessa paikassa kuin Siwassa - ja hinta oli tietysti murto-osa siitä, mitä Stockalla (vaikkeivat nuo sielläkään kovin hintavat olleet).

Pienet pyjama-asuiset Maileg-puput ovat uusin hankinta, tilasin ne muutama viikko sitten huuto.netin kautta. Metallilevylle painettu englannin kielinen teksti on hankittu Papagenasta. Se pitkään etsi meillä paikkaansa, mutta päätyi loppujen lopuksi makuuhuoneen seinälle, jossa oli jo ennestään ystävien ja läheisten valokuvia kehyksissä.


Ja nyt, hyvää yötä!


Ei kommentteja: