lauantai 21. helmikuuta 2009

Lauantaitunnelmaa


Takana on kiireinen, touhuntäyteinen viikko enkä harmikseni ole juurikaan ennättänyt blogiakaan päivittää. Tänään olen nauttinut rentouttavasta vapaapäivästä, ja nukuttuani ensin pitkään lähdin köröttelemään äitini kanssa Nurmijärvellä sijaitsevaan Wanilla Rose -liikkeeseen. Taas oli puoti täynnä kaikkea kivaa ja ihanaa, jotain pientä tarttui mukaankin.Hektisen viikon jälkeen teki mieli ottaa rauhallisia, seesteisiä kuvia ja kaipasin niihin vanhanajan henkeä. Tällainen oli lopputulos. Näissä kuvissa käytin vanhoja kahvi- ja jälkiruokalusikoita, joita olemme poikaystäväni kanssa kummatkin perineet isovanhemmiltamme. Herkkä pitsi on yksi Wanilla Rosesta löytyneistä hankinnoista.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt alkaa tulla ihan ranskalaista fiilistä tähänkin blogiin, olen taas kerran kahlannut moninaisia blogeja, löydettyäni yhä uusia ja uusia sinun blogiosoitteittesi kautta. Monista löytyy juuri pitsejä ja muita unelmia ja tosi nättejähän nämä on. Nyt täytyy kyllä käydä tuolla Vanilla Rosessakin ensi kerralla kun ollaan Suomessa. Viikonlopputerveiset - arvaa - juu LUMISATEISESTA Langhusista!

Minttu kirjoitti...

Juu, tänään oli tämmöinen fiilis :) Juteltiinkin tänään äitin kanssa, että teidän täytyy päästä Wanilla Roseen, kun tulette Suomeen. Se on vanhassa omakotitalossa toimiva sisustusliike, joka myy sekä uutta että vanhaa tavaraa.

Hemma på Landet kirjoitti...

Så fina bilder. Kul när man får ärva lite saker. :-) Kram

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tutun näköisiä lusikoita, meidänkin perhepiiristä niitä löytyy! Ja tuo pitsi, onkohan se nyt muotia, juuri äitini kanssa eilen juteltiin pitsistä, hänellä olisi paljon perintöpitsiä tarjolla ja mulla jo paikka niille! Kauniita kuvia olit jälleen kerran ottanut, kiitos niistä! Susanna

"Kantriina" kirjoitti...

Vanhat aterimet on kyllä tosi kauniita!
Ja pitsiäkin täytyy löytyä aina monta metriä, jos johonkin yllättäen tarvitsee :)

Lauantaiterkuin,
Katriina

Minttu kirjoitti...

Tack för alla som orkar kommentera :) Och jag måste säga, att min svenska är ganska dålig... men ännu förstådde jag vad du menade!

Se on totta, että noi vahnat lusikat sun muut on jotenkin ihanan nostalgisia. Meidän äiti olis halunnut ehdottomasti kiillottaa noi lusikat "kuvauksia" varten, mutta musta ne oli luonteikkaampia noin patinoituneina...