sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Lunta tulvillaan...


Ylellistä, kun pitkästä aikaa täällä Etelä-Suomessakin on kunnon talvi. Ei tämä varmaan kovin kauaa kestä, joten täytyy nauttia näistä vähistä, lumisista pakkaspäivistä.

Sunnuntaina vietimme päivää "anoppilassa" ja poikaystävän puuhaillessa puuverstaalla minä tarvoin lumihangessa nauttien talvesta ja uudesta kamerastani.
Tässä vielä talvitunnelmaa Norjasta saakka. Sain tädiltäni Langhusista pari kaunista kuvaa, jotka liitän hänen luvallaan tähän.

6 kommenttia:

"Kantriina" kirjoitti...

Kauniita talvisia maisemia olet saanut talteen uudella kamerallasi. Harvinaista herkkua on kyllä ollut näinkin pitkä pakkas- ja lumijakso :)

Kiitos kauniista kuvistasi...ja tädille myös Norjaan terkkuja... upeita maisemia sielläkin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän sitä kamerassakin on varmaan syytä hienoihin kuviin,mutta ennen kaikkea loistavassa kuvaajassa ja hänen kyvyssään nähdä kauneutta ympärillään,pienissäkin asioissa.Kiitos paljon! Susanna

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia :)

Minttu kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne :)

Susanna: kyllä toi uusi vempain (se kamera siis) on sellainen "taikasauva", että sillä saa tällainen kömpelömpikin kuvaaja kivoja otoksia. Kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tykkäsin erikoisesti tuosta lumimarja-kuvasta. Siinä antaa jotenkin kivasti syvyyttä taustan utuisuus. Ja vähissä väreissään se näyttää jotenkin niin runollisen talviselta.
Muuten ihan kiva blogi ja hienot sivut.
Terveisin, arvaat kyllä kuka!

Minttu kirjoitti...

Minustakin lumimarja-kuvasta tuli ihan kiva, ja muutenkin tykkään kyseisestä kasvista. Olen hyödyntänyt lumimarjaa mm. kattauksessa ja käyttänyt ihan maljakossakin. Olen ajatellut, että Marimekon Lumimarja-lakanat olisivat aika ihanat:

http://www.marimekko.fi/FI/sisustus/kankaat/erjahirvi/jatkuvamallisto/lumimarja_193.htm