sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kevään merkkejä


Kun luontokin puhkeaa kukkaan, myös mieli kaipaa väriä. Pääsiäinen on sujunut ihanasti. Kamera kädessä haahuillen, suklaamunia syöden, kuunnellen Angie Stonea ja nauttien auringonlaskuista ulkona. Löysin ensimmäiset leskenlehdet, mikä on takuuvarma kevään merkki.

Yleensä olen kovin kriittinen ottamieni kuvien suhteen, mutta näiden suhteen tuli heti onnistumisen iloa, vaikka teknisesti ovatkin kovin vaillinaisia. Mutta näistä huokuvat värit ja ilo ovat suorastaan terapeuttisia. Tervetuloa kevät!
5 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Ihan totta, kauniita kuvia kaikki tyyni. Kivoja väriyhdistelmiä.
Pajunkissoja on mukava katsomisen lisäksi silitellä.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa,
Elsa

"Kantriina" kirjoitti...

Upeita keväisiä otoksia, joissa on kyllä värit kohdillaan!
Näin kauniita kuvia on ilo katsella <3

Pääsiäisterkuin,
Kantriina :)

Hanni kirjoitti...

Oi, väriterapiaa! Hienoja kuvia!

Rosmariini kirjoitti...

Hei Minttu ja vielä kerran kiitos viimeisestä.
Oli kivat ohjelmat pääsiäisenä, ihanista ruoista puhumattakaan. Olet tosi taitava kokki - ja "apulaisesi" myös (terveisiä!). En ole pitkään aikaan jättänyt terveisiä blogiisi, mutta täytyy nyt sanoa, että on tosi nätti sarja kukkia ja värejä, oikein herkullista katsottavaa! Nyt alkaa ulkonakin, ainakin Norjassa, tuntua, että kesä ehkä alkaa kohta häämöttämään. Kun lämpömittari kipuaa yli 10 plusasteen ja aurinko heloittaa siniseltä taivaalta, niin tuntuupa ihanalta. Tänään näin meidän kukkapenkissä aikaisissa tulppaaneissa jo värillisiä nuppuja - ja ajatella, että vasta 2 viikkoa sitten meillä oli vielä hanget täällä! Luonto on ihmeellinen! Hyvää viikonloppua teillepäin!

Minttu kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteistanne :)