sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Easy like sunday morning


Meidän perheessä on päätetty piristää arkea jatkossa sunnuntaibrunsseilla. Ajatus on, että pöydän ei tarvitse notkua mitä erilaisimpia herkkuja, vaan tärkeintä on yhdessäolo, rentoutuminen ja hyvä alku päivälle. Tänään tarjolla oli ruisleipää päällyksineen, teetä, kanamunaa, kasviksia ja hedelmiä sekä ekstrana äidin tekemää raparperipiirakkaa. Tunnelmaa siivittivät syksyn kukat ja Lisa Nilssonin musiikki. Se on kummallista, miten kaikki maistuu paljon paremmalta, kun jaksaa nähdä vaivan ja kattaa kauniisti. Suosittelen! Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on totta, arkea ja elämää voi ylipäätänsä piristää pienilläkin jutuilla. Kuvistasi oikein huokuu harmonia ja ihana tunnelma, teillä taisi olla ihana sunnuntai brunssi! Loistavia kuvia jälleen kerran! Susanna

Satu kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta! Ihan toteuttamiskelpoinen idea! ;) Nätit kuvat :)

kati kirjoitti...

Hyvä juttu tämä! Laitan korvan taakse jospas minäkin panostaisin perheen sunnuntaihin vähän enemmän ;)

Minttu kirjoitti...

Kiitos ahkerille kommentoijille :) Toivottavasti olette päässeet nauttimaan rauhallisista aamubrunsseista edes silloin tällöin. Tunnustan, että ei meilläkään nyt joka sunnuntai ole tuo ajatus toteutunut, mutta ilokseni kuitenkin silloin tällöin.