torstai 29. lokakuuta 2009

Kirjoitus nro 70Tämä on seitsemäskymmenes kirjoitukseni tänne blogiin. Vietän flunssaisena sairaslomaa enkä juuri ole jaksanut tehdä mitään.

Kuvissa tunnelmia lokakuisesta Suomenlinnasta. Hieno paikka. Suosittelen tutustumaan, muutenkin kuin vain kesäaikaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alimmasta kuvasta olisi saanut vielä hienomman pystykuvana. Punainen vain häiritsee ja samaten puolikas numerokyltti! Eli tiukempi rajaus ja samaten tunnelin sininen vois yhdistyä mereen. Eli olisit mennyt kyykkyyn. Tai sitten mahalleen, jos olit jo kyykyssä...

Hieno perspekstiivi ja sävyt kuvassa.

trina kirjoitti...

Hienoja kuvia! Tuo muuri ja alin kuva varsinkin. Suomenlinna on mun suosikki paikka. Olenkin ajatellut, että miltä siellä mahtaa näyttää muina vuodenaikoina. Täytyisi joskus mennä!

Annie kirjoitti...

Toi tiiliseinämä on ihana! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia nappasit, todella onnistuneita.Toi tunnelikuva on just niin hieno, kuin se oli aitonakin.Kiitos jälleen kerran kuvista! Susanna

Rosmariini kirjoitti...

Hei, hienoja kuvia. Minä pidin kovasti siitä muurista kaikkine hienoine värivivahteineen, mutta myös tunneli oli hieno juuri perspektiivinsä vuoksi. Ikävä kuulla että sairastat, et kai vain ole saanut sikainfluenssaa. Koetapa parantua, olisi kiva jos olisit taas jaloillasi kun tavataan!

limaha kirjoitti...

Hienoja kuvia ja onneks olkoon - 70 on jo aika monta!:) En osaa päättää jos tykkään 1. tai 2. eniten.

Mistä löytyy Suomenlinna? Olis kiva nähdä itte joku kerta!

Minttu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Mukavaa, että niitä on näin runsaslukuisena :)

Todettakoon vielä näistä Suokista otetuista kuvista, että minulla ei oikeastaan ollut mahdollisuutta sen kummemmin tarkastella ja hioa kuvakulmia, sillä olin töissä tuon päivän. Kuitenkin heräsi sellainen ajatus, että Suomenlinnaan pitäisi lähteä ihan ajan - ja kameran - kanssa, ja rauhassa etsiä kauniita kuvattavia kohteita, sillä sieltä niitä löytyy!

Rosmariini: ei pitäisi olla possuflunssaa, joku ihan tavallinen virus varmaankin...

Limaha: Suomenlinnan on viiden saaren alue ihan Helsingin keskustan tuntumassa merellä. Sinne kuljetaan laivalla Kauppatorilta Esplanadin päästä. Alueella on paljon historiallista nähtävää, mutta siellä myös asuu ihmisiä. Mennään käymään siellä seuraavan kerran, kun tuut Suomeen! :)

Jutta kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia. Minä tykkään alimmasta ihan tuollaisenaankin, minusta se on mukavan rauhallinen.

Pikaista paranemista!