tiistai 13. lokakuuta 2009

Tunnustus

Tällaisia olen nähnyt toisten blogeissa, mutten itse ole moisesta tohtinut haaveillakaan. Nyt sain ensimmäisen laatuaan näitä, eli tälläisen "luovan bloggaajan tunnustuksen". Tuntuupa kivalta, kiitos Satu! Tähän mennessä blogissani on ollut 3 770 kävijää, mikä on huomattavasti enemmän kuin mistä uskalsin aloittaessani unelmoidakaan. Tokihan on monia blogeja, joissa käy tuon verran porukkaa joka viikko, mutta kysehän ei ole kilpailusta, vaan mukavasta harrastuksesta. Kiitos teille lukijani ja erityisen lämmin kiitos teille, jotka jätätte jäljen käynnistänne!Mukana tuli hieman ohjeita, miten tämän ansion voi laittaa eteenpäin.

1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.
2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi joita muut eivät tiedä.
3. Anna tunnustus seitsemälle.
4. Linkitä nämä blogissasi.
5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksestasi
.

Tulipa ihan mieleen ala-astenaikojen ketukirjeet, hih. Mutta leikkimielinen ihminen kun olen, niin tartun kyllä haasteeseen.

1. Sain tämän tunnustuksen Satumaailmaa-blogin Sadulta. Kiitos!

2. Seitsemän faktaa itsestäni... hmm. No, tässäpä tulee:

- Ottaen huomioon, etten ole urheilullisesti erityisen lahjakas tai monipuolinen ihminen, olen yllättävän hyvä koripallossa.

- Edelliseen teemaan liittyen minulla on auttamattoman huono tasapaino. Olen yrittänyt harrastaa luistelua niin jäällä kuin rullillakin eivätkä seuraukset ole kauniita...

- Rakastan kaikenmoisia nelijalkaisia elukoita. Meillä on kaksi kissaa ja joskus haaveilen, että eläinjoukko kasvaisi vielä yhdellä hauvalla. Selailen välillä löytyöeläinkotien nettisivuja silmät märkinä ja haluan pelastaa joka ikisen kodittoman elukan.

- Olen pitänyt yhtä avomieheni kanssa noin kuusi vuotta. Pidän itseäni hyvin onnellisena naisena sen johdosta, että olen löytänyt rinnalleni luotettavan, komean, huumorintajuisen ja jalat maassa -asenteella varustetun Miehen.

- Kaikiesta suurimmat kiksit sisustuksen saralla saan katsellessani kuvia boheemeista, elämänmakuisista sisustuksista, jotka on kuitenkin toteutettu jollain tavalla tyylikkäästi.

- Olen muuttamassa ensi kesänä maalle "mummon mökkiin" ja fiilistelen jo onnessani, kuinka sen tulen sisustamaan (tietysti otan myös sen Miehen mielipiteet huomioon.... :)

- Viimeisenä kerrottakoon, että rakastan aasialaista & intialaista ruokaa (ja ruokaa yleensäkin!) ja lempijuomani on ehdottomasti vesi.

Siinäpä tuli nyt enemmän ja vähemmän syvällisä faktoja. Tuli varmasti kirjoitettua enemmän blogitekstiä kuin koskaan aiemmin...

3. Jaan tämän tunnustuksen seitsemälle eteenpäin kera lyhyiden perusteluiden.

- Pitsiä ja posliinia - monipuolinen (ja monikielinen) blogi, jossa kauniiden kuvien lisäksi on mukavaa luettavaa

- Old street - upean tyylikäs blogi, jonka kautta voit ihastella kotisohvaltasi Lontoon maisemia. Ihania kuvia!

- Pikku-Pihlaja - lämminhenkisiä ja kodikkaita kuvia, hyvän mielen blogi!

- Liivian talossa - yksi blogihistorian ihanimmista blogeista. Kirjoittajalla on käsittämätön kyky luoda kuvien ja vähäeleisen tekstin kautta lukijalle tyyni, rauhallinen ja hyvä olo.

- Kootut murut - raikas ja monipuolinen blogi. Rintamamiestalon sisustus ihastuttaa.

- Pretty Gingham - Jokainen kuva on itsessään kuin pieni taideteos.

- Hannas form - ruotsalaisen valokuvaajan blogi. Viehättäviä kuvia erilaisista aiheista.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Minttu, minkä kunnian soitkaan minulle.a Minähän nyt olen ihan aloittelija tällä alueella, enkä ollenkaan tuollaista kunniaa ansaitsisi. Mutta täytyy vain kovasti kiittää ja ottaa haaste vastaan sekä yrittää olla tämän kunnian arvoinen jatkossa ainakin, eli parantaa tasoa, sen minkä voin ja osaan. Jos samat haasteet faktoista ja edelleen jakamisesta myös kulkevat minullekin kunnian kera, niin melkein menee sormi suuhun, sillä monet sinun valitsemistasi blogeista ovat myös minusta tosi hienoja ja hauskoja, vaikka en kaikkia niitä säännöllisesti seuraakaan. Mutta täytyypä miettiä. Vielä kerran suurkiitos arvostuksestasi ja omasta blogistasi, jota uskollisesti, melkeinpä päivittäin, käyn kurkkaamassa enkä vähimmin hienojen kuviesi takia. Niitä on aina ilo katsella. Lämpimin terveisin ja kiitoksin,Rosmariin.

Liivia kirjoitti...

OLipa tuo kauniisti sanottu, jäi hymy huulille. Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta, sen kyllä ansaitset! Blogiasi on ihana katsella, kuvat ovat niin ihania! KIITOS! Susanna

Jutta kirjoitti...

Voi, kiitos paljon! Mukava kuulla :)

limaha kirjoitti...

Onneks olkoon sulle (sen sä ansaitset) ja samaan aikaan kiitos paljon! You made my day!;)

Lisbeth kirjoitti...

Hello there, I do not speak Finnish, but look at your pictures and love them. Will be back. Cheers, Lisbeth at http://wabisabi-style.blogspot.com/

Minttu kirjoitti...

Kiitos - thank you!

Sometimes I've been wondering if I should write in English also. But I'm miserable at foreign language writing so I decided to use just my native language, so far... :)