maanantai 16. marraskuuta 2009

Vapaalla

Mikä sen parempaa, kuin herätä omaan tahtiinsa kellosta piittaamatta. Juoda aamutee kaikessa rauhassa ja istua nojatuoliin pohtimaan, miten tämän päivän käyttäisi. Päätin olla tekemättä mitään hyödyllistä. Lueskelin sisustuslehtiä ja kuuntelin musiikkia. Kävin pyörähtämässä Helsingin sisustusliikkeissä, ilman mitään sen kummempaa tarvetta hankkia mitään.

6 kommenttia:

limaha kirjoitti...

Kuulosti aivan ihanalta päivältä! Mulla on lehti-tehtävä koulussa ja olin tänään suuressa kirjakaupassa selaamassa lehtejä inspiraatiota hakemassa. Jäin lopuksi vaan selamaan sisustuslehtiä - kaikissa löytyy nyt ihania joulujuttuja! :)

Satu kirjoitti...

Rennosti ottaminen on taito sinänsä, kaikki ei osaa pysähtyä ja rentoutua... minä osaan! ;) Söötti piparipossu kuvassa!

Jutta kirjoitti...

Hihi, hilpeä possu :)

Tuollaisen päivän haluaisin minäkin viettää... Töissä on kauhea kiire ja stressi ja kotonakin riittää tekemistä. Onneksi joululta varmaan rauhoittuu, ainakin se työpuoli.

limaha kirjoitti...

Arvaa mitä! Hihi. “All thumbs“ on oikein:

Example: "Ouch! You cut my ear." Reply: "I'm so sorry. I have been all thumbs all day."

(Thank you, Google!)

Minttu kirjoitti...

Limaha: mä ajattelinkin, että toi sanonta on jostain lukion englannin tunneilta syöpynyt mieleeni :) Hih.

limaha kirjoitti...

Kun mä nyt ajattelen sitä niin mä muistan me saatiin paperi lukijossa missä oli piiretty kaikki nää “idioms-juttut“ ja siinä oli kaveri millä oli jättipeukalot! Hihi, jännää miten olin ihan unohtanut. Niin se menee kun ei käytä kieltä vähän aikaan. Muistit hyvin! :D