lauantai 13. maaliskuuta 2010

Remonttikuvia

Olen ollut viime päivät vatsataudissa, joten mitään järkevää tai vähemmän järkevää ei ole tullut puuhattua eikä näin ollen myöskään kuvailtua. Yleensä sairastaessa jaksaa edes hiukan lueskella kirjoja tai katsella elokuvia, mutta nyt vei vatsatauti muutamaksi päiväksi tainnutusvoiton, eli loppuviikko on kulunut jossain valveunen tapaisessa tilassa.

Päivitän blogia nyt kuitenkin sen verran, että laitan tänne kuvia uudesta kodistamme, joka tällä hetkellä on remontin kynsissä. Viikko sitten kuvia räpsiessäni en edes yrittänyt saada niistä kauniita, koska se tuntui kaiken tuon sekamelskan keskellä mahdottomalta. Tästä kuitenkin saa osviittaa, minkämoiseen mökkiin ollaan muuttamassa. Vielä on ennen muuttoa paljon puuhaa: makuuhuoneen katosta esiinkaivetut hirret pitää kunnostaa, kodin kaikki seinäpinnat tullaan maalaamaan, lattia hiotaan ja siitä tulee kuultavan valkoinen ja kuten voitte arvata, tiskipöytäviritelmäkään ei jää ihan tuon kuvan mukaiseksi, eli keittiössä on tiedossa laatoitusta ja hiukan hommia putkimiehellekin.4 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Voi itku... : ( Jos sulla tulee ikävä vanhaa kotia, mulla on jo nyt ikävä vanhaa kotia... YHYYY! Ja nyt varsinkin, kun aurinko paistaa ja mökki huutaa mun nimeä... Saako siellä mennä piipahtamaan? Ja saadaanko mennä huomenna tyhjentämään kellari keittiön alta? Se on päässy vähän niinkuin unhoittumaan... : P Aittaa yritetään tyhjennellä ens viikolla : )

Anonyymi kirjoitti...

Näen jo sieluni silmillä kuinka kaunis ja kodikas kodistanne tulee! Tuosta ette sitten varmaan halua lähteä pois!Ja valkoiset lattiat, piste iin päälle ;)

Mukavia remonttihetkiä! Susanna

Jutta kirjoitti...

Voi että on ihanan näköistä, hirret ja pönttöuuni ja kuisti... Kaikki :)

Minttu kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteista :)