torstai 1. heinäkuuta 2010

Gotlanti vol 2

6 kommenttia:

limaha kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja on jännä nähdä että vaikka oltiin samassa paikassa, molemmalla oli kamera mukana, niin meillä on ihan erilaiset kuvat.

Tykkäsin erikoisesti K:n kuvasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, näissä on aitoa tunnelmaa! T:Susanna

Tuija kirjoitti...

Ompa komeat sarvet tuolla yhdellä pässillä....<3 ne on niiiiiin suloisia nuo...

Mielikki kirjoitti...

Ihania kuvia. Kopioin ton lammaskuvan taustakuvaksi, kun ei vielä ole niitä omia lampaita. Meillä kyllä heinikko on lisääntynyt täällä mökillä niin, että lammasta kohta tarvittaisiin. Mukavia kesäpäiviä teille sinne Siuntioon.

Minttu kirjoitti...

Ihanaa kun olette kommentoineet!

limaha: odotan jännityksellä sinun ja rosmariinin kuvia!

Susanna: kiitos kommentistasi, mukavaa jos tykkäsit.

Tuija: aikamoinen sarvipää juu. kiva, kun jätit jälleen kommenttia. ne piristävät aika mieltä.

Mielikki: arvelinkin, että pitäisit lammaskuvasta, hih. Rentouttavaa lomaa sulle! Mulla vielä 4 päivää ja sitten kesälaitumille...

Rosmariini kirjoitti...

Juu, kyllä Rosmariinikin tulee Gotlannin kuvien kera - jälkijunassa - , kunhan saan tuon Madridin matkan jämät vielä pois käsistäni. Ihania kuvia sinulla, ja niinpä on, kyllä ne vähän erilaisia on meillä kaikilla vaikka välillä samoista aiheistakin. Muuten, tuo raitapaita-kuvasi rannalla on minusta niin söpö ja tunnelmallinen. Voit kertoa ja vilauttaa asianomaiselle itselleenkin! Terveiset teille koko perheelle kissoinenne kaikkinenne sinne maalaisparatiisiin. Me odottelemme vuorostamme kesäkuvia sinulta sieltä paratiisistasi!