tiistai 13. heinäkuuta 2010

Gotlanti vol 4


Hamran kaupungissa sijaitseva loppis eli kirpputori oli viehättävä paikka. Saman aikaisesti boheemin värikäs, ja kuitenkin myös harvinaisen tyylikäs lajinsa edustaja. Hiukan jäi kaivelemaan ostamatta jääneet kristalliset seinälampetit, jotka olisivat mukavasti rikkoneet kotimme pelkistetyn rentoa sisustusta. Tässä taas opetus, että mikäli haluat jotain, osta se.3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Ihanan näköisiä lusikoita ja muutkin tavarat. Juu-niin se on , ei kannata jättää ostamatta jos vähänkin siltä tuntuu, että olisi tarvetta. Sitten jälkeen päin harmittaa kovasti, kun olisikin ollut hyvä ostos. Maaretin kanssa olen usein kirppareita kolunnut ja useamman kuin kerran on näin käynyt, yleensä Maaretille, minä olen hamsteri...;=) Mukavaa loman jatkoa.

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos näistä ihanista Gotlannin kuvistasi! Tässä taas yksi paikka, jossa en ole ollut, vaikka mielessä on ollut useasti ja minulla taitaisi olla majoituskin helposti järjestettävissä sinne!?
Usein olen miettinyt, ettei yleensä kaduta mikään, mitä ON ostanut, mutta aina silloin tällöin joku, mitä EI muka ole raskinut ostaa;)
Hyvää kesän jatkoa!

Minttu kirjoitti...

Kiitoksia viesteistänne :)

Tietysti sitä joskus miettii, että tavaraa on ihan liikaa, mutta jos joku esine tuntuu ihan erityislaatuiselta, kyllä se mielestäni silloin kannattaa hankkia. Voihan sitten puolestaan jonkun toisen kapistuksen laittaa kaapin perältä kiertoon :)