tiistai 26. huhtikuuta 2011Sekalaisia kuvia, muistoja arkistojen kätköistä.

Huhtikuussa suosittelen lämpimästi...

... valokuvaamista. Kuljettuasi jonkin aikaa kameran kanssa yhtä matkaa, pienet kauniit asiat suorastaan huutavat tulla kuvatuiksi. Juuri sellaiset, jotka jonain kiireisenä päivänä tulisit muutoin ohittaneeksi.

... uusia makuja. Yhdistele, mausta, maista ja nautiskele. Riko arjen rutiineja valmistamalla rakkaudella ruokaa. Punajuuresta ja sinihomejuustosta taikoo ihanan sopan, nykäise hihasta niin kerron reseptin.

... puutarhurin hommia. Mikään ei ole levollisempaa, kuin ilta-auringossa haravointi, siementen kylvö, taimen kasvun seuraaminen. Joskus kun muistaisi vain istua alas ja katsoa ympärilleen. Aina ei tarvitse tehdä.

Näillä eväillä kesään!

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Aivan samaa mieltä kanssasi. Itse olen kaikessa puutarhahulluudessani päättänyt pitää ainakin kaksi vapaapäivää puutarhasta ja silloin hoidan itseäni...:) muuten ei jaksa.

limaha kirjoitti...

Toi on kyllä ihan Muumitalon näkoinen! Sinähän on tikapuutkin! :D Ja onko kulho/vati viimeisessä kuvassa ne mitkä ostit täällä Norjassa?

Minttu kirjoitti...

Tuija: hyvä päätös!

Limaha: Juu siitä tulee kieltämättä mieleen muumitalo. Se on vanha koulurakennus, jossa asuu nykyään useampi perhe :) Juu, kulho ja vati on ne Norjan "romukaupasta löydetyt". Onneksi ostin ne - olisi harmittanut tosi paljon, jos olisin alkanut pihistelemään, enkä olisi ottanut niitä!