maanantai 23. maaliskuuta 2009

Kukkoilua


Pääsiäisteema jatkuu. Hassua, että vaikken liiemmin ole uskonnollinen ihminen, niin silti vuosi vuodelta pääsiäinen ja joulu muuttuvat itselleni tärkeämmiksi juhliksi. Pääsiäisen arvelen liittyvän voimakkaasti kevääseen ja kesän odotukseen. Toki pääsiäispyhien tarjoama pieni hengähdystauko lisää innostustani.Tämä vihreä lasinen kukko tarttui mukaani Indiskasta joitain viikkoja sitten. Siinä oli jotain veikeää ja keväistä. Kukko ei kuitenkaan jää meille "asumaan" vaan heti ostaessani tiesin antavani sen äidilleni lahjaksi, tietysti suklaisilla munilla täytettynä - kuinkas muutenkaan :)Onko teillä jo ohrat tai raeruohot istutettuina? Minä upotin eilen sormeni multaan ja leikin hetken puutarhuria. Istutin ruohoa kevään vihreään mariskooliin, yhdelle isommalle alustalle sekä - älkää nyt naurako - kananmunan kuoriin. Näistä kuvia myöhemmin.


Ihanaa kevään ja pääsiäisen odotusta kaikille!


2 kommenttia:

"Kantriina" kirjoitti...

Viimeistään pääsiäisen aikoihin alkaa se keväisten juttujen laittaminen kodissa. Auringossa on kumma voima, saa vauhtia meihin ihmisiin ja luontoon :) Vielä en ole ruohoja istutellut, mutta kohta, jonain aurinkoisena päivänä, menen sotkemaan ulos istutuspöydälleni :)

Ihanan kukon olet ostanut äidillesi ja nuo suklaamunat... no niitä olen syönyt jo monta pussia :/ Mutta minkäs teet, kun ovat niin hyviä :)


Terkuin,
Kantriina

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kiitos muistutuksesta,laitankin heti ohran kasvamaan.Tarpeet hommasin jo viikonloppuna!

Todellakin odotan innokkaana nähdä sen ruohon niissä kananmunanpuolikkaissa, todella kiva idea!

Susanna