lauantai 7. maaliskuuta 2009

Naisten päivä


Naise elämää?

Jos sää ole itsenäine, sää ole pelottava.Jos sää ole ystävälline ja ymmärtäväine, sää ole liian kiltti.Ku sää sano, mitä sää ajattele, sää ole rääväsuu.Jos sää ole hiljaa, on sus jotta kummallist. Jos sää anna, sää ole helppo nakki. Jos sää pihtaat, haeta joltain muult.


Yritä täsä sit olla. Jua pari lasi kuaharii. Venytel tualis semmottos,et pää menee taakse ja kattelet maailmaa ylösalasi.Hiukka hianon näköst. Ei iloseks tulemiseks enemppä tarvita.Pan lähettäen kaikil, joil o väsymyst ja kaikil, joil ei ol ja sikaikil, joil halut viesti laitta.
Kyl o helppo ol naine!

(Heli Laaksonen)

6 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Hauska! Hyvää naistenpäivää!

anu kirjoitti...

Kaunis blogo sinulla ja tuo tuolien maalaus idea on tosi kiva!hmmm mistä vaan löytäisi ikinään enää tuollaisia vanhoja tuoleja!?

Tykkään myös noista Heli Laaksosen kirjoituksista!

Hyvää naistenpäivää!
Anu

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa Naistenpäivää, niin osuvasti olet löytänyt tuon Heli Laaksosen kirjoituksen. Ja miten kauniit kukat koristavatkaan maaliskuun alkua ;) Susanna

"Kantriina" kirjoitti...

:D Tosi hauska!

Mukavaa naistenpäivää Minttu!

Halauksin,
Kantriina

Mari kirjoitti...

Ihana! Naurattaa:) Mukavaa naistenpäivää!

Minttu kirjoitti...

Kiitoksia viesteistänne :) Ihanaa naistenpäivää kaikille teille!

Anu: tuollaisia tuoleja kyllä silloin tällöin bongaa kirpparilta, mutta jos haluaa esim. 6 samanlaista, se onkin jo hankalampaa. Itse kyllä tykkään siitäkin ideasta, ettei kaikkien ruokapöytää ympäröivien tuolien tarvitse olla samanlaisia, riittää, kun ovat jollain tapaa saman tyylisiä. Tällöinhän olisi helpompi löytääkin vanhoja tuoleja, kun voisi yksitellen ostaa :)