lauantai 5. syyskuuta 2009

Loviisa esittäytyy osa IKuinka moni teistä pääsi käymään viime viikonloppuna Loviisassa järjestetyssä Wanhassa wara parempi -tapahtumassa? Kyseessähän on valtakunnalliset korjaus- ja perinnerakentamisen päivät, jotka järjestettiin tänä vuonna viidettä kertaa. Käytännössä tapahtuma pitää sisällään paljon vanhojen talojen ihastelua niin ulkoa kuin sisältä sekä ihanaisia pihakirppareita. Mahtavinta on, että näihin vanhoihin taloihin pääsee sisälle kurkistamaan asukkaiden elämään! Kodit olivat toinen toistaan viehättävämpiä, ja tunnelma niissä oli aito. elämänmakuinen ja iloinen. Näissä vanhoissa taloissa oli jokaisessa pieni ripaus peppipitkätossumaista huvikumpumeininkiä!

6 kommenttia:

Rosmariini kirjoitti...

Taas kerran: AIVAN IHANIA TUNNELMAKUVIA! Tuo ikkuna, jossa roikkuivat pienet pitsiverhot oli todella nätti, samoin monet pihanäkymät!
Olen ihan kateellinen, etten voinut olla mukana tuossa tapahtumassa - matka olisi ollut Norjasta vähän pitkä noin äkkiseltään... hih hih!

Satu kirjoitti...

En päässyt, enkä kyllä tiennytkään koko tapahtumasta! ;) Olen joskus aika pikaisesti mennyt Loviisan puukaupungin läpi... liian nopeasti. Silloin miettii vaan, että onneksi näitä paikkoja on säilytetty edes jossakin. Kauniita kuvia :)

Minttu kirjoitti...

Kiitos jälleen kommentoijille :) Kiva, että voin välittää näitä tunnelmia blogini kautta teille, jotka ette päässeet kyseiseen tapahtumaan. Jos jatkossa tarjoutuu mahdollisuus käydä paikan päällä, suosittelen lämpimästi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, olet jälleen kerran osannut vangita kuviin sen aidon tunnelman. Niiden avulla pääsee hyvin käsiksi itse tapahtumaan, vaikkei läsnä ole ollutkaan! Susanna

Drömmar och Lycka kirjoitti...

Do you speak/understand swedish or english, because I do not understand finnish.

Beautiful photos by the way!

kram Linnéa

Minttu kirjoitti...

Hi! I'm not that great in swedish but I understand some of it :) If I may choose, I talk rather english...