maanantai 7. syyskuuta 2009

Loviisa esittäytyy osa II


Ihanat vanhat miljööt. Sisustusratkaisut, jotka meidän kotona näyttäisivät hupsuilta, toimivat täällä mahtavasti. Vanha talo on vanha talo. Harmikseni suuressa osassa käyntikohteista oli valokuvaus kielletty ja kuuliaisena kansalaisena tottelin sääntöä. Olisi ollut kiva saada enemmänkin tuota tunnelmaa tallennettua.

8 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Kivat sivut sinulla :) Keep on good work..

L kirjoitti...

Kirjoitin sulle että Bengtskärin kuvat oli mun suosikit, mutta luulen että ne kiipes justiin toiselle sijalle! Tosi hienot!

rosmariini kirjoitti...

L. varoitti juuri nyt, että olet taas laittanut
uusia ihania kuvia, ja kun juuri olen tutkimassa kaiken maailman blogeja niin tietysti syöksyin heti sinun sivullesi uudelleen, vaikka olin siellä jo känytkin kierrokseni aluksi! Kyllä osaat nämä hommat!
Sinulla on todella "kamerasilmää". Onpa nautinnollista katsella!

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisää ihania kuvia, kuinkas muutenkaan! Kun on osaava kuvaaja, niin ei voi kuin olla hyviä kuvia-kiitos taasen! Susanna

anu kirjoitti...

Kauniita kuvia!Kiva olet kuvannut kun en itse pääse matkustelemaan!

Liivia kirjoitti...

Ihastelen ekan kuvan pöytää ja liinaa, ja kolmanneksi alimman tapettia!

Loviisassa kiinnostasi käydä, en ole tainnut ikinä käydä.

Minttu kirjoitti...

Kiitos kaikille mieltä piristävistä kommenteista! Lämmittävät kovasti! Täytyy todeta, että nuo kuvattavat kohteet olivat sellaisia, ettei sieltä huonoja kuvia voi saadakaan...

Liivia: mustakin toi tapetti on aika ihana. Täynnä väriä & tunnelmaa!

Elle kirjoitti...

Thank you very much for your very nice comment! I'm happy that you visited me! I wached your blog and it is so... great! Your photos, your decorations, your interior! everything! I wish I could understand you :)
Greetings from Poland
Elle