lauantai 31. lokakuuta 2009

LauantaitunnelmaaOlen hoitanut flunssaa selailemalla sisustuslehtiä, syömällä fetasalaattia, katsomalla peiton alla pyjamassa vanhoja sinkkuelämää-jaksoja sekä juomalla hunajateetä. Paljon.

Liikutusta on tänään herättänyt nuoremman kissamme kuusivarpaiset tassut, jotka ovat kertakaikkiaan niin suloiset, että voisin melkein syödä ne! Herttaista on myös kesäiset parveke-pelargonit, jotka vielä pakkasista huolimatta yrittävät kasvaa uutta nuppujen muodossa. Ihanan sinnikästä.

Hyvää pyhäinpäivää kaikille lukijoille! En ole tottunut viettämään tätä juhlaa mitenkään sen kummemmin, mutta usein olemme käyneet hautausmaalla muistamassa edesmenneitä läheisiämme. Tänään sekin jäi välistä, sen verran oli heikko olo. Kynttilöitä kuitenkin poltan ja muutenkin tunnelma on rauhallinen. Tänään meillä kuulostaa tältä.

4 kommenttia:

limaha kirjoitti...

Tulee ihan ikävä Norjan/Suomen syksyä kun kattelen sun kuvia:) Täällä on vähän vaihtelevaa - yks päivä luulis ihan että on kevät, toinen päivä kesä ja tänään meillä oli syksy.

Ja täällä vietetään Halloweeniä aika paljon enemmän kun mihin olen tottunut!:p Lapset oli pukeutunut jo luurankopukuihin ja noidiksi aamupäivällä, leipomossa löytyi Halloween-kakkuja ja ruokakaupassa lapset alle 16 vuotta ei saanut ostaa jauhoja ja kanamunia ilman vanhempia saattamassa.

Fuskua! Hihi, tiesitkö että se on Norjalainen (Bjørn Eidsvåg) kun on kirjoittanut tekstit ja säveltänyt "Mysteriet deg"? Kuulosti vähän hassulta kuulla se Suomeks kun on tottunut Norjalaisen versioon. Lisa Nilsson lauloi myös siinä, mutta silloin Bjørn Eidsvågin kanssa: http://www.youtube.com/watch?v=assqQXjWe9U

Oletko muuten kuunnellut Ane Bruniä? Jostain syystä sain sen idean että se olis ehkä musiikkia mistä sinä tykkäisit? Sekin on Norjalainen!;)

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että tauti alkaisi jo taittumaan. Ihania noi sun kuvat Suomenlinnasta, vaikka otitkin ne aika lennossa. Nyt on mullakin kamera ja olen viikonlopun harjoitellut kuvaamista mökillä. Kotiin en olisi malttanut lähteä kuvaamisen ja pajukudonnan parista. Mutta ei makeaa mahan täydeltä. Pikaisiin näkemissin. Maaret

Minttu kirjoitti...

Limaha: Aika hassua, että halloweenina on kanamunien ja jauhojen ostoon ikärajat :D
Onko Lontoossa ruska-aikaa, värikkäitä lehtiä puissa? En ole kuunnellut Ane Brunia, mutta kiitos vinkistä :)

Maaret: Kiva, kun jätit kommenttia :) Täällä odotellaan innoissaan, koska sinä perustaisit blogin... sulla olisi varmasti paljon annettavaa!

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos