keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Barcelona, parte uno


Olen pitänyt pientä blogitaukoa, koska viime päivät on tullut vietettyä ihanassa Barcelonassa. Olin ensimmäistä kertaa kaupungissa ja ihastuin sen pieniin kujiin ja tunnelmaan kovasti.5 kommenttia:

limaha kirjoitti...

Ihanaa! Tulee ihan ikävä Barcelonaa ja kaupungin tunelma löytyy myös sun kuvissa! Ensimmäinen kuva saa minut ajattelemaan Tuulen Varjoa-kirjaa. Olekto ehtinyt lukea sen?

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia katsellessa tuli ihana tunnelma, haluaisi joskus myös Barcelonaan. Nuo vaaleanpunaiset leivokset/ marengit ovat ihanan näköisiä. Susanna

Rosmariini kirjoitti...

No niin, tulihan ne kuvat heti "käskettyä" (katso edellisen blogijuttusi kommentit),
ja vielä kerran: OIKEIN PALJON ONNEA, ja lämpimät terveiset myös J:lle! toivottaa R. ja porukat.

Anonyymi kirjoitti...

Teille Barcelonalla tulee olemaan kyllä aina erityinen merkitys :,) Hassua, että pikkuhauva oli hihnaan pistetty. Mä muistan niin ihastelleeni kuinka koirat pysyi luonnostaan vapaana omistajiensa lähettyvillä. Tähän tosin törmää monissa Euroopan kaupungeissa.

Ihania kuvia, ja ilmeisesti lisää saadaan vielä ihastella :)

-Tarja-

Minttu kirjoitti...

Itse asiassa tuollakin lähes kaikki koirat oli tosiaan vapaana. Ihmettelin kovasti, kun Ramblan hurjan vilkkaan liikenteen seassa kulki ihmisiä ja koirat perässä vapaina. En usko, että Suomessa monellakaan tulisi mieleen Mannerheimintiellä pitää koiraa vapaana... hui!