lauantai 19. joulukuuta 2009

Barcelona, parte dosKuvia La Boqueiran ruokamarkkinoiden tunnelmasta ja väriloistosta. Suosittelen käymään, löytyy La Ramblan pääkadulta. Tarjolla on kaikkea pähkinöistä villisian lihaan ja paikalla kannattaa piipahtaa jo ihan elämänmakuisen tunnelman takia.

6 kommenttia:

limaha kirjoitti...

Te lähditte sinne! Eikö ollut mainio? Ja niin kuin aina - ihanat kuvat! Mun suosikki on pähkinät.

Anonyymi kirjoitti...

Ja toi suklaakuva,ihan vesi herahti kielellä. Jälleen kerran loistavia kuvia, niistä voi oikein hyvin aistia tunnelman, et kyllä turhaan valokuvaa! Kiitoksia, kun jaksat ilahduttaa meitä kuvillasi! Susanna

Minttu kirjoitti...

Juu, tuolla oli ihana tunnelma! Kaikki aistit saivat nauttia tuoksuista, äänistä, väreistä ja mauista. Harmi, ettei Suomessa ole tuollaista perinnettä.

Kiitos taas ihanista kommenteistanne :)

Jutta kirjoitti...

Ihania kuvia Barcelonasta... Minäkin olen kerran käynyt siellä, mahtava kaupunki. Mutta vaikea käsittää, miten paikalliset pysyvät niin hoikkina kaiken sen ihana ruuan keskellä! Varsinkin suklaata tuntui olevan joka lähtöön... :)

Minttu kirjoitti...

Jutta: ihmettelin aivan samaa. Joka kadunkulmassa oli ihanaisia suklaa- ja leivonnaispuoteja. Ehkä he osaavat ottaa herkkuja kohtuudella, mikä ainakin itselleni tuottaa välillä hiukan haasteita.... :)

Anonyymi kirjoitti...

oppineet paljon