lauantai 23. tammikuuta 2010

Onnea voittajalle

Arvonta on suoritettu ja voittajaksi selviytyi Maaret. Osallistuneita Maareteja oli kaksi, joten tarkennettakoon, että kyseessä on Maaretin kortit, korut ja käsityöt -blogin pitäjä. Onnea voittajalle! (laitoin sinulle jo sähköpostia) Kiitos paljon kaikille osallistuneille ja kiitos kommenteistanne.

Arvontatilanne ei meillä ollut niin esteettisesti kaunis, että sitä olisi kannattanut kuvailla (mieheni karvainen käsi nosti voittajan nimen vanhasta emalikupista). Tosin ehkei tämän seuraavankaan kuvan sisältö ole niin hemaiseva, mutta ahh-niin-herkullinen! Vai mitä sanotte? Joulupukki toi meidän perheeseen etanapannut, ja sittemmin niitä on jokusen kerran jo testailtukin. Pomminvarma alkuruoka tai iltapala: purkki etanoita, reilusti voita, valkosipulia ja persilijaa. Nautitaan hyvän, rapeakuorisen leivän kera. Jos et ole kokeillut, suosittelen luopumaan ennakkoluuloista ja maistamaan! :)6 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaunis kiitos karvaisille käsille :)
Olen todella otettu ja iloinen voitostani ja mainittakoon samalla, että ihan ensimmäistä kertaa on arpaonni blogiarvonnoissa mua suosinut:)
KIITOS!

Lisay kirjoitti...

Vaikka kuinka suosittelet,minulta jaa etanat kylla syomatta.Ei vain mene alas-ei!!!Sorry!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo etanapannut, mä niin tykkään etanoista kera valkosipulin, nam!

Onnea voittajallle!

Susanna

Puputsi kirjoitti...

Heiheihei! Mikset oo kertonu tai miksen oo Facebookista bongannu, että sulla on blogi! Ihan sattumalta surffaillessa löysin tän. Kyllä maailma on pieni!

Oon kokeillu muutamia etanoita valmistaa ite, mut mikään niistä ei oo ollu kauheen onnistunu lopputulos. Osaatko suositella jotain tiettyä etanapurkkimerkkiä? ;)

Minttu kirjoitti...

Arvasin, että tämä on sellainen ruoka, joka jakaa mielipiteitä :)

Puputsi: hih, löysitkö tämän Facebookin kautta? Mä olen joskus vieraillut sun blogissa, mutta en ole tainnut jättää jälkeä itsestäni.... Tervetuloa uudelleenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten sydän hypähti kurkkuun, ja sitten putosi harmissaan paikoilleen. Ei vaan Oikein paljon onnea toiselle Maaretille. T. Maaret H.