keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Olin vakaasti päättänyt, etten änkeä tänne blogiini lumisia talvikuvia, koska ne eivät minun ottaminani ole niin järin mielenkiintoisia. Mutta kun muutamana päivänä keli onkin ollut mallia loska, iski kamala ikävä sitä huurteista maisemaa, josta olemme tänä talvena saaneet nauttia hämmentävän pitkään. Siispä aikeistani huolimatta tässä muutama lumikuva muistuttamaan myöhemminkin siitä, millainen Narnia koko Suomi oli talvella 2009-2010.

Tuo ensimmäinen kuva on muuten meidän tuleva koti, josta intoilin jo aiemassa postauksessa. Olemme aloitelleet remonttia ja nyt kun hirsikatto on saatu esille, seuraavana vuorossa on keittiön laattojen uusiminen, lattioiden hionta ja tietysti sisustuksen suunnittelu. Voi ihanuutta.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuutta todellakin. Uusi kotinne näyttää idylliseltä. Ja sitä tämä talvikin on ollut! Mukavia remppauspuuhia ja intoa sisustukseen! Susanna

Jutta kirjoitti...

Oma koti kullan kallis : )

Kertut kirjoitti...

Odotan innolla kutsua katsomaan miten kauniisti taas sisustat uuden kotinne :)
Ai niin ja onnitteluihinkin lienee aihetta!!!! Kuulin huhun..... että sinulla on tänään syntymäpäivät!!!! Joten onneksi olkoon!!!
Ja kovasti postia tarkkailen seuraavan reilun vuoden päivät, jos vaikka kutsua pukkaisi!!!

Juhalle myös rakkaat terveiset ja halit!

Kirsi

limaha kirjoitti...

En tykkää talvesta, mutta nämä kuvat oli kyllä tosi hienot! Munkin pitää myöntää että talvi voi olla nätti!:)

Tykkäsin erikoisesti kahdesta ensimmäisestä kuvasta. Teidän uusi koti näyttää niin idylliseltä!

Katri kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta tuo hirsikaton esiin kaivaminen. Oletteko itse osanneet sen tehdä? Meilläkin alkaa nyt ensi kuussa toden teolla asunnon etsiminen. Jännää!

Jutta kirjoitti...

Teidän talo näyttää aivan ihanalta!! Ja lumikuvat kans, kauniita.

Minttu kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne :)

Kertut: juu tervetuloa vaan! Tarkoitus olisi keväällä/kesällä järjestää jonkinmoiset puutarhajuhlatkin, teemana tuparit ja myöhästyneet kihlajaiset :)Vien myös Juhalle terkut, terkkuja sinnekin!

Katri: juu kyllä toi miäs on itse kaivanut esiin vanhan katon ja kunnostaa sitä sitten paraikaa. Se on kyllä ollut aikamoinen vaiva, mutta lopputulos on ihana!

Lupaan raportoida kuvien muodossa täällä miten meidän remontti etenee tässä kevään myötä :)