perjantai 12. helmikuuta 2010

Häähumua

Kuvat: Jill Thomas, Kristen Grinnell, Brion Hopkins, Jessamyn Harris, Ashley Garmons

Flunssan viedessä voiton on ollut pakko olla aloillaan ja antaa itselle lupa levätä. Tulipa myös kerta jos toinenkin käytyä hääsivustoilla surffailemassa. Tässä muutama niistä kuvista, jotka poimin talteen. Kaikissa on sitä jotakin, hyvää tunnelmaa, jota toivoisin omiinkin juhliimme. Huomaan tykästyneeni hieman vintage-henkiseen meininkiin, vaikka meille tuskin tuleekaan mitään tiettyä teemaa.

Te, jotka haluatte ihastella lisää häiden tunnelmaa, käykää kurkkaamassa esimerkiksi
100 layer cake -blogia. Mahtavia somistuksia, viehättäviä kuvia, jokaiselle jotakin.

P.S. En ymmärrä, miksi osa kuvista jää ikäänkuin vajaiksi, vaikka esikatselussa kaikki näyttää olevan kuten pitääkin ja kuvat kokonaisia. Mur, tämä tekniikkapuoli ei selvästikään ole vahvuuteni...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Häistä tulee aina hääparin näköiset ja siinä on teema kerrakseen ja niin sen pitääkin olla. Ihana tuo kimppu, pioneita kaiketi. Ihanaa fiilistelyn ja suunnittelun aikaa! Susanna

limaha kirjoitti...

Hihi, olen käynyt paljon 100 layer cake-sivulla, ja ajattelin justiin suositella kun kattelin näitä ihania kuvia. Siellä on paljon kivaa! :)

Rosmariini kirjoitti...

Voi Minttu, Minttu! Kunhan ei kärsisi inflaatiota koko touhu kun jo nyt touhotat ja nautiskelet kuvilla yms. Tai ehkäpä oletkin päinvastoin päättänyt ottaa ilosta irti kaiken minkä saat, tavallisestihan meidän päivinämme ja oloissamme ei hääjuhla kestä kuin yhden päivän, mutta nyt ehdit nautiskella asian parissa kokonaista....no jääköön sanomatta kuinka monta päivää! Kauniita kuvia ja tunnelmia olet todella löytänyt. Alkaa mietityttää, että pitäisiköhän tässä itsekin vaikka pitää uudet hääjuhlat, mutta saman siipan kanssa kylläkin, sehän on nykyään muotia, että vietetään häitä useammankin kerran ja annetaan avioliittolupaus useammankin kerran! Hyvää jatkoa haaveiluillesi ja suunnitelmillesi!
toivottaa Rosmariini

Minttu kirjoitti...

Susanna: juu pioneita minäkin oletan noiden olevan. Aika herkullisen värinen kimppu.

Limaha: Jotenkin mä aavistelinkin, että sä olet jo löytänyt nuo sivut... :)

Rosmariini: Ei, ei tämä inflaatiota kärsi. Katsohan ilmiö on vähän sama kuin jouluaaton suhteen: itse h-hetki menee niin nopeasti ohitse, että siitä on otettava kaikki mahdollinen ilo irti jo etukäteen!