maanantai 10. toukokuuta 2010

Kevättä

Odotan jo sitä, että saadaan muuttotouhut alta pois ja päästään nauttimaan uudesta kodista ja pihasta. Koti on ollut ja tulee olemaan seuraavat päivät hävityksen kauhistus, tällaista (muutto)kaaosta ei ole vallan helppo sietää, vaikka melko boheemi siisteysasioissa olenkin.

Blogia olen päivittänyt vähemmän ahkerasti ja vaikka syy selkeästi onkin ajan riittämättömyys, niin olen myös miettinyt, mihin suuntaan tämä on menossa. Katsotaan, mitä keksin tässä kesän mittaan! :) Ideoita otetaan aina innolla vastaan.

Kaikesta hopusta huolimatta nyt on tärkeää pysähtyä, koska luonto on ihmeellisimmillään. Ne pihakoivun virnut, jotka eilen vasta aavistuksen vihersivät, olivatkin tänä aamuna jo puhjenneet. Toivon, että irrotan aikaa lähteä keväiseen luontoon ihmettelemään kameran kanssa. Haluan täydellisen kuvan valkovuokkometsiköstä, johon aamuaurinko osuu puiden oksien lomasta. Sellaisen, jota varten tarvitsee heittäytyä pötköttämään märkien sammaleiden päälle, jotta kuvakulma olisi oikea. Sellaisen voisi vaikka kehystää seinälle muistuttamaan keväästä ja luonnon ihmeistä.

6 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Veikkaanpa, että aika moni olisi innoissaan lukemaan sun häävalmisteluista : ) Kuvia ja kertomus siitä, mitä kaikkea on tapahtunut... Ja kuvamateriaaliakin löytynee joku kappale jo nyt valmiina.

Ja olisihan se kiva nähdä teidän uutta kotia ja kuvia pihasta...

Anonyymi kirjoitti...

Juu, aina välillä olen kaipaillut blogiisi uusia juttuja, vaikka kiireesi ymmärränkin.
Mutta olisi todella kiva nähdä kuvia teidän uudesta kodistanne, luonnosta, ihan mistä vaan, sillä olet loistava kuvaaja!

Kiitoksia näistä mukavista piristyksistä! Susanna

Minttu kirjoitti...

Nämä kommentit inspiroivat taas pitkään, kiitos! :)

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos näistä ihanista kevätkuvista!
Valkovuokkoja ikävöin lapsuudenmaisemista, niitä ei näillä main runsaasti kasva, olit saanut niin ihastuttavan kimpun kuvattua!
Varmaan blogisi sisältö muotoutuu aivan itsestään ajan mittaan;)

Satu kirjoitti...

Kaunista kevättä kuvissasi! :-)

Maaret kirjoitti...

Luulen, että blogin edetessä, sitä luonnostaan alkaa kirjoittamaan ja kuvaamaan itselleen merkityksellisistä asioista. Tärkeää on että blogisi on itsesi näköinen.Kyllä ihmiset sitten löytävät mieluisensa blogit. Kuvasi ovat taas kerran aivan ihania.