torstai 27. toukokuuta 2010

Pikamoi


Muutto takana, edessä kesä maalla. Jännittää, miltä pidemmän päälle tuntuu asua kallioiden, peltojen ja metsän keskellä. Lähimpään kauppaan on autolla kahdeksan minuuttia, joten tämä taitaa olla ihan virallisestikin lande, pönde tai mikälie. Useana iltana viikossa lämpiää rantasauna ja haaveena olisi rohkaistua & reipastua aamuisin uinnille ennen töihin lähtöä. Pihan ikivanhat omenapuut ja sireenit huumaavat tuoksullaan ja olen saanut itseni koukutettua haravointiin. Puutarha on ihka uusi maailma, jonka parissa puuhailu tuntuu tällä hetkellä mukavasti mieltä rauhoittavalta touhulta. Tervetuloa kesä!

P.S. Pidempi blogitauko johtui niinkin konkreettisesta syystä kuin muuton myötä vaihtuvan nettiyhteyden hitaasta aukeamisesta. Pöh. Tekniikka on niin tylsää. Tekniikasta puheenollen: osaako kukaan kertoa, miksi kuvat tulevat nykyään tänne blogiin neliön muotoisina, ja mikäli niiden kokoa suurentaa, mittasuhteet näyttävät vääristyvän tai osa kuvasta jää näkymättömiin?


5 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Kolme hurraa huutoa nettiyhteyden avautumiselle : D Ja tervetuloa naapuriin!

Mielikki kirjoitti...

Kiva, kun olet taas blogisi parissa. Kuvista en osaa sanoa mitään. Itsellänikin on ollut ongelmia niiden kanssa. Pitää kysyä viisaammilta. Mikä kasvi kuvassa? Oletko muuten ehtinyt selvittää, mitä kaikkea teidän uudella pihalla kasvaa?

Minttu kirjoitti...

Jutta: Kiitos :)

Mielikki: Kuvassa on särkynyt sydän (kai). Kyllä täältä maasta jotain nousee, ainakin unikoita olen bongannut (tai itse luulin niitä rikkaruohoiksi, mutta äippä tiesi paremmin) ja sitten kuuliljoja :)

limaha kirjoitti...

Rakastan tota ensimmäistä kuvaa!

Jos et keksi mikä on ongelma kuvien kanssa niin voidaan kattoa sitä kun ollaan Gotlannissa. Siellä on netti ja ajattelin ottaa mun tietokoneen mukaan!

Minttu kirjoitti...

limaha: voi olis ihanaa, jos voit vähän ohjeistaa mua... :) mä ajattelin, että en ota tietokonetta mukaan reissuun, mutta kameran tietysti! :)